MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç'tan üzen haber! ''Ayağımı kaybetme riskim var''

Özel hayatı ve TikTok paylaşımları ile adından söz ettiren Serdar Ortaç sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamayla gündeme geldi. Uzun yıllardır kronik sinir sistemi hastalığı Multipl Skleroz (MS) ile mücadele eden Serdar Ortaç, ''Ayağımı kaybetme riskim var'' diyerek sevenlerini üzdü.

Aşk hayatı, şarkıcılık kariyeri ve yaptığı canlı yayınlarla magazin gündeminden düşmeyen Serdar Ortaç, yaptığı son açıklamayla sevenlerini üzdü. MS hastalığıyla mücadele eden Serdar Ortaç, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Hastalığının 4. evresinin çok tehlikeli olduğunu söyleyen Ortaç ''Ayağımı kaybetme riskim var'' dedi. İşte Serdar Ortaç'ın açıklamaları...

Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama!