Motosikletli kuryeye testereyle saldırmıştı! O taksi şoförünün sürücü belgesine el konuldu

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde trafikte tartıştığı motosikletli kuryeye testereyle saldıran taksi şoförünün görüntüleri tüyler ürpertmişti. Saldırgan tavırlarıyla dikkat çeken teksi şoförünün sürücü belgesine geçici olarak el konuldu.

This browser does not support the video element.

Sakarya'da dün saat 16.40 sıralarında Adapazarı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Sedat Kirtetep Caddesi üzerinde, taksi şoförü tartıştığı motosikletli kurye sürücüsüne aracında bulunan testere ile saldırmıştı.

Tarafların birbirinden şikayetçi veya davacı olmadığı öğrenilirken, saldırgan tutum ve davranışlarından ötürü karayolunda güvenli araç kullanıp kullanamayacağının tespiti için Sakarya Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince taksi şoförünün sürücü belgesine geçici olarak el konuldu. Ayrıca taksi sürücüsünün sağlık kuruluşuna sevk edildiği de öğrenildi.

Taksicinin, moto kuryaya testere ile saldırdığı anlar yoldan geçen bir vatandaş tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

İHA

İstanbul'un göbeğinde trafikte korkunç anlar! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! SUPERHABER BAŞLATTI: KATMER TATLI MI, DEĞİL Mİ? Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler! O anlar kamerada... DAMAK ÇATLATAN KEBAPLARA BİR DE BURADAN BAKIN… İstanbul Boğazı köpürüyor!