Motorine bir indirim daha! Bu gece yarısı pompalara yansıyacak! İşte 28 Kasım güncel akaryakıt fiyatları

Brent petrolün varil fiyatı 12 Ocak'tan bu yana, WTI ham petrolünün varil fiyatı ise 28 Aralık 2021'den bu yana en düşük seviyelerini gördü. Brent petrol fiyatları düşerken akaryakıt fiyatlarına indirim geliyor. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki dalgalanma pompa fiyatlarına yansıyor. 25 Kasım'da 95 kuruş indirim gelen motorine bu gece yarısı bir indirim daha geliyor. İşte detaylar…

Brent petrolün varil fiyatı 12 Ocak'tan bu yana, WTI ham petrolünün varil fiyatı ise 28 Aralık 2021'den bu yana en düşük seviyelerini gördü. Petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte araç sahiplerine güzel haber geldi. Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte indirim haberi geldi. Geçtiğimiz hafta 95 kuruş indirim gelen motorine bu gece yarısı itibariyle yeni bir indirim daha geliyor. 29 Kasım Salı gününden itibaren geçerli olacak şekilde motorinde 82 kuruşluk indirim bekleniyor. 

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!