DEMİR KUBBE’Yİ ÇÖKERTEN GAZZELİ DAHİ GENCİ KURTARMA OPERASYONU!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, MOSSAD ile MİT'i karşı karşıya getiren Gazzeli dahi genci kurtarma operasyonunu, Hamas ile ateşkes ilan eden İsrail’in kirli planını ayrıntılarını ve Selçuk Bayraktar’a yönelik casusluk operasyonunu masaya yatırdı.

''GAZZE'DE KUZEY GÜNEY HATTINI BESLEYEN TÜNELLER VAR. BU TÜNELERDE HALA KUZEYDEKİ DİRENİŞE SEVKİYAT YAPILDIĞI BİLGİLERİ VAR''

Bozkurt, ''İsrail ile yapılan karşılıklı esir değişimi ateşkes olarak tanımlanıyor ama İsrail'e asla güvenilmez. Serbest kalan Filistinlilerin güvenliğini kim sağlayacak? Canlı bırakmayan cani bir yapılanma olan İsrail'e karşı Filistinlilerin güvenliği ne olacak? İsrail Gazze'nin bütününe saldıracaktır. Aşama aşama gidecekler. Gazze'de kuzey güney hattını besleyen tüneller var. Bu tünelerde hala kuzeydeki direnişe sevkiyat yapıldığı bilgileri var. Serbest bırakılan Filistinlilerin can güvenliği yok.

''MİT, PROJE ORTAKLIĞI ÇERÇEVESİNDE YAKALANAN MOSSAD AJANINI İSTANBUL'DA YAKALADI''

Omar Albaisy dünyanın en başarılı yazılımcıları ve hackerlarından biri. MOSSAD Albaisy'e yüksek miktarda paralar göndererek kandırmaya çalıştı. MİT parayı gösteren kişiyi tespit etti. Şahsın sahte kimlik kullanan bir MOSSAD elemanı olduğu tespit edildi. MİT Türkiye'deki yabancı istihbarat servislerinin faaliyetlerini izlediği için MOSSAD'ı da fark etti. MOSSAD'ın hareketliliğini gören MİT, Omar Albaisy'yi uyararak yurt dışına gitmemesini belirtti. Kritik hamleyi MİT yaptı. Eylül 2022'de Malezya'ya giden Omar Albaisy'nin yurt dışına çıkmadan önce telefonuna konum gönderen bir uygulamayı yüklettirdi, bu sayede bu operasyon gerçekleştirildi. MİT Albaisy'in konumunu tespit etti. Malezya özel harekat timleri kaçırılan Albaisy'i tutulduğu eve baskın yaparak kurtardı. Yakalanan 11 kişi tutuklandı. MİT, proje ortaklığı çerçevesinde yakalanan MOSSAD ajanını istanbul'da yakaladı. Türkiye Omar Albaisy güvence altına aldı. Yazılım çalışmalarına ülkemizde devam ediyor.

''BAYRAKTAR'A YAPILAN MUHTEMELEN YABANCI İSTİHBARAT SERVİSLERİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN BİR CASUSLUK GİRİŞİMİ''

Bayraktar'a yapılan muhtemelen yabancı istihbarat servisleri tarafından yürütülen bir casusluk girişimi. Baykar tesisinde geliştirilen cihazların özelliklerinin olduğu bilgisayardaki tüm bilgileri harddiske aktarmaya çalışan casus mühendis yakalandı. Soruşturmanın terörle mücadele kapsamında değerlendirilecek olması çok ilginçtir.

''ABD SÖZDE 'MÜTTEFİK', ÖZDE 'TERÖR DEVLETİ'DİR. ABD ADINI 'ATD' OLARAK DEĞİŞTİRMELİDİR''

ABD İran bağlantılı silahlı gruplara yönelik kısa ve orta menzilli hava savunma sistemi eğitimine başlamış. ABD Irak'taki hava üssüne uçaklarını indirdi. Oradan Suriye'yi falan geçerler, teröristleri getirerek Süleymaniye'de eğitim verirler. ABD sözde 'müttefik', özde 'terör devleti'dir. ABD adını 'ATD' olarak değiştirmelidir.

'' değerlendirmesinde bulundu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!