Moskova'daki kanlı terör saldırısı sonrası Putin'den ilk açıklama: Hepsi cezalandırılacak, gelecekleri yok!

Moskova'da 100'den fazla kişinin öldürüldüğü kanlı terör saldırısı sonrası Rusya Devlet Başkanı Putin ilk kez konuştu. 1 günlük ulusal yas (24 Mart) ilan edildiğini duyuran Putin, "Teröristler yakalandıklarında Ukrayna sınırına girmek üzereydi. Bu saldırıyı emir verenler cezalandırılacak, bizi kimse bölemez, birlik olacağız.Teröristleri yalnızca intikam ve unutulmak bekliyor. Gelecekleri yok" dedi.

Rusya'nın başkenti Moskova'da Crocus Belediye Binası'nda yer alan konser salonuna silahlı saldırganlar tarafından gerçekleştirilen saldırıda 100'den fazla insan hayatını kaybetti. 

1 GÜNLÜK ULUSAL YAS İLAN EDİLDİ

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova'daki terör saldırısı nedeniyle 1 günlük ulusal yas (24 Mart) ilan edildiğini duyurdu. Putin, saldırıyı gerçekleştiren 4 kişi dahil toplam 11 kişinin gözaltında olduğunu söyledi.

"TERÖRİSTLERİ İNTİKAM BEKLİYOR, GELECEKLERİ YOK"

Saldırıyı 'barbarca bir terör eylemi' olarak tanımlayan Rus lider, "Dikkatlice planlanmış bir terör saldırısının yanı sıra önceden hazırlanmış bir toplu insan katliamıyla karşılaştık. Bu suçun arkasında olan herkes tespit edilip, cezalandırılacak. Bu saldırıyı emir verenler cezalandırılacak, bizi kimse bölemez, birlik olacağız.Teröristleri yalnızca intikam ve unutulmak bekliyor. Gelecekleri yok. " ifadelerini kullandı

"TERÖRİSTLER YAKALANDIKLARINDA UKRAYNA SINIRINA GİRMEK ÜZEREYDİ"

Acil servis ekiplerine ve özel kuvvetlere teşekkür eden Putin, "Teröristler yakalandıklarında Ukrayna sınırına girmek üzereydi. Bu saldırganlar kasıtlı olarak insanları öldürmek üzere hareket etti" dedi. 

Meteoroloji uyarmıştı: Hortum kameralara yansıdı Atlas Okyanusu’nda tekne alabora oldu: 50 düzensiz göçmen kayıp MHP’li Ersoy’dan Özgür Özel’in paylaşımına tepki!
Sonraki Haber