Moskova katliamında yeni detay! Teröristler katliam için komşu sergi merkezinin penceresinden girmiş

Dünyayı şoka uğratan Moskova’da ki terör örgütü DEAŞ’ın saldırısının ayrıntıları ortaya çıktı. Geçtiğimiz cuma akşamı 3’ü çocuk 133 kişinin öldüğü ve yine 8’i çocuk 285 kişinin yaralandığı Moskova’daki “Crocus City Hall”nın sahibi Araz Ağalarov ilk kez konuştu. Azerbaycanlı işadamı Ağalarov teröristlerin konser salonuna kapıdan değil komşu sergi merkezinin penceresinden girdiğini söyledi.

This browser does not support the video element.

Moskova’da 23 Mart Cuma akşamı yerel saatle 20:00’de, ”Crocus City Hall”adlı AVM’nin konser salonuna silahlı baskın yapıldı.

DEAŞ'LI TERÖRİSTLER KORKUNÇ BİR KATLİAM GERÇEKLEŞTİRDİ

Picnic adlı bir rock grubunun konseri öncesi yaşanan katliam Rusya’nın son yıllarda gördüğü en büyük saldırı oldu.

Terör örgütü IŞİD’in üstlendiği saldırıda uzun namlulu silahlı teröristler AVM’nin girişimde ve konser için gelenlerin üzerine acımasızca ateş ettiler.

Yaklaşık 20 dakika süren saldırı sırasında acımasız teröristlerin insanların olduğu bir alana yanıcı bir sıvı döküp bunu ateşe verdiği ortaya çıktı. Meydana gelen korkunç saldırıda yaşamını yitirenlerin açılan ateşle olduğu kadar çıkan yangın sonucu oluşan duman zehirlenmesinden olduğu anlaşıldı.


“SALDIRGANLAR KOMŞU SERGİ MERKEZİNİN PENCERESİNDEN İÇERİYE GİRMİŞLER”

Öte yandan,katliam yapılan Moskova’daki “Crocus City Hall”nın sahibi Araz Ağalarov bir açıklama yaptı. Asıl hedef konumunda olduğu iddia edilen Azerbaycanlı işadamı Ağalarov konser salonunda yaşanan terör saldırısına ilişkin görüşlerini dile getirdi.

Ağalarov konuşmasında, ”Burada korkunç bir trajedi yaşandı ve son 20 yılda böyle bir şey yaşanmadı.” dedi. Ağlarov saldırı sırasında teröristlerin konser salonuna kapıdan değil komşu sergi merkezinin penceresinden girdiğini de ifade etti.


MOSKOVA KATLİAMDA ÖLÜ VE YARALI SAYISINI AÇIKLADI

Bu arada Moskova'daki terör saldırısı sonrası can kaybında son durum açıklandı.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı (MCHS) tarafından paylaşılan son bilgiye göre, ”Crocus City Hall” konser salonuna düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 133 kişi olarak belirlenirken, yaralananların sayısının 285’e yükseldiği belirtildi.

Yine Rusya Acil Durumlar Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Terör saldırısı sonucunda,yaralılardan sekizi çocuk.Yine üçü çocuk olmak üzere 133'ü hayatını kaybetti.” ifadelerine yer verildi.

Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği! Elinde haç ile Kur'an-ı Kerim yaktı! İsrailliler Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara döküldü... İsrailli bir bakan daha trafik kazası geçirdi: Babası ağır yaralı 326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...