Milyonlarca memur ve emekli için kritik veri! TÜİK eylül ayı enflasyon rakamlarını bugün açıklayacak...

TÜİK, eylül ayı enflasyon verilerini bugün açıklayacak. Milyonlarca memur ve emeklinin 2023 Ocak zammı için kritik olan bu veri ile birlikte zam oranı da netleşmeye başlayacak. İşte beklenen enflasyon rakamı ve memur ve emeklinin Ocak zammı tahminleri...

Tüm Türkiye’nin merakla beklediği veri bugün saat 10.00’da açıklanacak.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Eylül ayı tüketici fiyatları ve yurt içi üretici fiyatları verilerini yayımlayacak. Piyasanın genel beklentisi enflasyon rakamlarının yüzde 84’ün üzerine çıkacağı yönünde. Emekli ve memur maaş zam dönemi yaklaşırken milyonlarca kişi enflasyon rakamlarını yakından takip ediyor. Memur ve memur emeklisi için yılın ilk 6 ayı baz alınarak açıklanan zam oranı yüzde 41,69, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ise yüzde 42,35 zam yapılmıştı. Ocak zammı için hesaplar şimdiden yapılmaya başlanırken gelen verilerde yeni ipuçları aranıyor. 

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor! Meteoroloji açıkladı! Sıcaklıklar ne kadar yükselecek?