Milyonlar bekliyordu! Kademeli emeklilikte yeni düzen: İşte EYT'den sonra yaş ve prim detayı...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar'dan (EYT) yararlanamayan ve emeklilik bekleyenler vatandaşlar için kademeli emeklilikte son durum merak konusu oldu. Sigortalı çalışanların belirli bir yaşa ve prim gün sayısına ulaştıklarında kısmi olarak emekli olmalarını sağlayan kademeli emeklilik sistemi için beklentiler her geçen gün yoğunlaşıyor. İşte kademeli emeklilikte son detaylar...

Kademeli emeklilik sistemi, sigortalı çalışanların belirli bir yaşa ve prim gün sayısına ulaşmaları durumunda kısmi olarak emekli olmalarını mümkün kılan bir uygulama olarak öne çıkıyor. Bu sistemle sigortalılık türüne ve başlangıç tarihine göre farklılık göstererek emeklilik konusunda özellikle Emeklilikte Yaşa Takılanlar'dan (EYT) yasası sonrası yaşanan mağduriyetlerin giderilmesini amaçlıyor. Peki kademeli emeklilik gerçekten çıkar mı? Hürriyet'ten Noyan Doğan en çok merak edilen soruyu yanıtladı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!