Milyarderler saatte kaç dolar kazanıyor?

Amerika'nın en zengin insanlarından bazıları, bir saat içinde, bir çok kişinin hayatları boyunca kazanabileceğinden daha fazla para kazanıyor. İşte en zenginlerin her saatte ne kadar zenginleştiğini gösteren rakamlar...

Milyarderlerin bir saatte ne kadar kazandığına dair yapılan bir araştırma bu gerçeği gözler önüne serdi. Söz konusu araştırmaya göre ilk sırada Amazon'un kurucusu Jeff Bezos bulunuyor. Bezos bir saatte 4 milyon 474 bin 885 dolar yani güncel kurla 27 milyon 520 bin 542 TL kazanıyor. Para söz konusu olduğunda bazı insanlar kendilerine ait bir lide yarışıyor. Bu ligin içinde Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg ya da Tesla’nın sahibi Elon Musk gibi isimler bulunuyor.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!