Milli Piyango Büyük İkramiye 2022 hangi illere, kime çıktı? 120 Milyon TL kimin oldu?

2022 Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi bu akşam çekiliyor. Milyonlarca vatandaşın umutla beklediği çekiliş sonrası büyük ikramiye de sahibini buluyor. Peki Milli Piyango Büyük ikramiye nereye ve kime çıktı?

Milli Piyango Online tarafından yapılacak 2022 Milli Piyango Yılbaşı Özel çekilişi canlı olarak yayınlanıyor. İlk çekilişlerin saat 17:00'da başladığı bu özel günde milyonlarca insan biletlerine isabet eden numaraları da heyecanla takip ediyor. 120 Milyon TL'lik büyük ikramiyenin çekiliş saati ise saat 23:00.

Milli Piyango büyük ikramiye İzmir'in Konak ilçesine çıktı. 120 Milyon TL büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarası "9876066" olarak açıklandı

Milli Piyango yılbaşı çekiliş sonuçlarının yayınlanmasının ardından talihliler de ikramiye isabet eden bilet numaralarını sorgulamaya başlıyor. Özellikle büyük ikramiyeninin kime ve nereye çıktığı konusu ise merak konusu oldu.

Peki Milli Piyango Büyük İkramiye hangi bilete çıktı?

Tüm Türkiye'nin merakla beklediği Milli Piyango Yılbaşı çekiliş sonuçları saat 17:00'dan itibaren belli olmaya başladı. Sonuçların aynı zamanda Milli Piyango internet sitesinden yayınlanacağını hatırlatalım.

Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 670 milyon 760 bin TL olacağı Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye olan 120 milyon TL'nin çekiliş saaati iise 23:00 olarak belirlendi. Şimdiden büyük ikramiyenin hangi ile ve kime çıktığı ise arama sonuçlarının da en büyük konusu oldu.

Noter huzurunda gerçekleştirilen ve 31 Aralık 2021 saat 17:00'dan yapılmaya başlanan Yılbaşı özel çekilişinde "2022 yılbaşı büyük ikramiyesi kime çıktı", "Büyük ikramiye hangi illere çıktı" soruları da yanıtını bulmuş olacak.

Yılbaşı büyük ikramiye çeyrek, yarım, tam hangi bilete çıktı?

Tüm zamanların en büyük ikramiyesi olan 2022 Milli Piyango Yılbaşı büyük ikramiyesi 120 milyon TL hangi bilete çıktı? saat 23:00'da yapılacak büyük ikramiye çekilişi sonrası bu soru yanıtını bulacak.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber