Milli Piyango biletleri satılmadı mı? Neden satılamadı?

Çok sayıda vatandaşın büyük heyecanla satın aldığı Milli Piyango biletlerinin satılmadığı ileri sürüldü. Özellikle sosyal medyada yer alan haberlerde biletlerin büyük kısmının satılamadığını iddia edildi. Peki, Milli Piyango biletleri ne kadar sattı? Milli Piyango biletleri satılmadı mı? Milli Piyango biletleri neden satılmadı?Detaylar haberimizde…

Milyonlarca vatandaşın umutlarını ve hayallerini bağladığı 31 Aralık 2022 Milli Piyango bileti çekilişi gerçekleştirildi. 200 milyon liralık büyük ödül 4 çeyrek bilet arasında pay edilirken büyük ikramiye 3 il ve online platformda satın alınan Milli Piyango biletine isabet etti. 2 milyon, 1 milyon, 50 bi, 10 bin, 5 bin lira ve amorti gibi çok sayıda teselli ödülünün de dağıtıldığı çekilişin ardından bazı haberler yayıldı. Milli Piyango biletlerinin çoğunun satılmadığı yönünde iddialar sosyal medyada yer aldı. Peki, Milli Piyango biletleri ne kadar sattı? Milli Piyango biletleri satılmadı mı? Milli Piyango biletleri neden satılmadı? İşte detaylar…

MİLLİ PİYANGO BİLETLERİ NE KADAR SATTI? MİLLİ PİYANGO BİLETLERİ SATILMADI MI? MİLLİ PİYANGO BİLETLERİ NEDEN SATILMADI?

Her yıl yeni yıl öncesinde son gecede düzenlenen çekilişle milyonların hayallerini süsleyen Milli Piyango çekilişi yapıldı. 

31 Aralık 2022 Milli Piyango çekilişinde büyük ödül ise 200 milyon lira olarak verildi. Büyük ikramiye 6530303 numaralı bilete isabet ederken 200 milyon lira Giresun, İstanbul, Bolu ve online ortamda satın alınan MP biletine denk geldi. Büyük ödül 4 çeyrek bilet arasında paylaştırıldı. Kazananlar arasında eşit olarak pay edilecek olan büyük ikramiyenin ardından dikkatleri çeken bir haber ortaya atıldı.

Her sene milyonlarca kişinin büyük ilgi gösterdiği Milli Piyango biletlerinin yüzde 91’inin satılmadığı iddia edildi. Bazı matbu gazetelerde yer alan haberlere göre biletlerin sadece yüzde 9’luk bir kısmı satıldı. Her yıl rekor kıran bilet satışlarında bu sene ciddi düşüşün yaşanmasının altında yatan sebep ise bilinmiyor. Söz konusu iddialara ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. 

Kızıl Goncalar'da geçekler bir bir ortaya çıkıyor! Dergahta yeni dönem Survivor All Star'da gecenin kazananı kim olacak? Yeni takımlar nasıl? Hemşire Selen Bilgin'in şüpheli ölümü: Doktor sevgili iddiası!
Sonraki Haber