Mika Raun beyaz mini eteğiyle olay yarattı!

Geçtiğimiz günler içerisinde Armağan Çaylayan’ın programına katılarak ayda 50 bin lira harcadığını açıklayan Mika Raun son pozuyla bir kez daha gündem oldu. Süper mini bir elbise giyerek Simge Sağın’ı sahnede dinlemeye giden Raun’un son halini görenler gözlerine inanamadı.

TikTok fenomenlerinden Mika Raun tüm yüzüne yaptırdığı estetik operasyon ile bambaşka birine dönüştü. Geçtiğimiz günler içerisinde de Armağan Çağlayan’a konuşan Raun, "Ayda yaklaşık ben rahat bir 50 bin harcıyorumdur. Alışverişte aptalca şeyler alıyorum. Bunun için psikolojik destek almam lazım" ifadelerine yer vererek dikkat çekmişti.

Son olarak Simge Sağın’ın konserine giderek sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Raun’un son halini görenler gözlerine inanamadı.

Beyaz mini bir etek giyen Mika Raun’un pozuna takipçileri, "Bu ne hal?", "Göğüs de yaptır" gibi efsanevi yorumlarda bulundu. Mika Raun daha sonrasında Simge ile pozunu paylaşarak "Heyecandan altıma işiyordum" yorumunda bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Dursun Özbek'in seçimdeki rakibi ortaya çıktı! Ünal Aysal sürprizi... UYGAD’tan “Gazetecileri süpürün”emrine büyük tepki Haftanın en çok dinlenen şarkıları belli oldu!
Sonraki Haber