Migros'a uygun fiyatlı buharlı kırışıklık giderici geliyor! İşte, 18-31 Ocak 2024 Migros aktüel ürünler kataloğu...

Migros'un 18-31 Ocak 2024 tarihli aktüel ürünler kataloğu, müşterilerine birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Türkiye'nin en tercih edilen süpermarket zincirlerinden biri olan Migros, Ocak 2024 tarihinde geçerli olacak indirimli ürünleri ile alışveriş tutkunlarını bekliyor. Aktüel ürünler kataloğunda pek çok kategoride indirimli ürünler bulunuyor. İşte, Migros'tan kasap, manav ve teknoloji ürünlerinde birbirinden farklı fırsatlarıyla 18-31 Ocak 2024 aktüel ürünler kataloğu...

Migros'un kasap reyonunda yer alan ürünler, taze ve kaliteli seçenekleriyle dikkat çekiyor. Et ürünlerinden süt ve süt ürünlerine, geniş bir yelpazede sunulan ürünlerle sofralarınızı zenginleştirebilirsiniz. 

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!