Migros teknolojik fırsatlar 21 Ocak- 3 Şubat 2021 kataloğu

Migros teknolojik fırsatlar kataloğu yayınlandı. 5M Migros, alışverişinde en kaliteli ürünleri iyi fiyata sunması ile vatandaşların gönlünü fetheden Migros marketleri 21 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında geçerli olacak Migros teknolojik fırsatlar katalog ürünlerini sizler için derledik.

Migros teknolojik fırsatlar katalog ürünleri satışa sunuldu. 21 Ocak – 3 Şubat 2021 tarihleri arasında geçerli olacak olan Migros teknolojik ürünleri vatandaşın cebini düşünen uygun fiyatları ile çok konuşulacak. Telefon, televizyon, bilgisayar, sizin ve sevdiklerinizin ihtiyacı olacak birçok uygun ürün ile Migros teknolojik fırsatlarını sizler için derledik.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! 29 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı Dolu ve sağanak bastırdı: Çorum'da hayat felç oldu!