Migros 20 Ekim 2022 aktüel ürünler Perşembe kataloğu! İşte 20 Ekim Migros indirimli ürünler

Migros 20 Ekim Perşembe aktüel ürünler kataloğu muhteşem indirim fırsatlarıyla sizlerle! Türkiye'nin sık tercih edilen süpermarketlerinden Migros, müşterilerini birbirinden uygun indirim fırsatları ile karşılıyor. İşte, Migros aktüel ürünler kataloğu 20 Ekim 2022 Perşembe! Ayrıntılar haberimizde...

Migros 20 Ekim 2022 Perşembe indirimli ürünler kataloğu yayınlandı!

Bu hafta Migros'ta sıvı yağ, et, bakliyat ve süt ürünleri gibi ürünlerde birbirinden uygun indirim fırsatları sizleri bekliyor!

İŞTE MİGROS 20 EKİM 2022 PERŞEMBE AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU...

Türkiye’nin ilk sanal market uygulaması olan ve 1997 yılından bu yana, müşterilerin bir Migros mağazasında bulabilecekleri tüm ürünleri kapıda teslim hizmeti ile sunan Migros Sanal Market, Türkiye’nin uygulamalarında öncü, pazarı geliştiren, en büyük ve yaygın gıda e-ticaret sitesidir. 

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!