Mevlid Kandili ibadetleri 2022! Nasıl namaz kılınır? İşte kandilde okunacak dua, çekilecek tesbih ve zikirler!

Bugün (7 Ekim 2022), Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğum günü sebebiyle Müslüman alemi için en kutsal dönemler arasında yer alan Mevlid Kandili için ibadetler gerçekleştiriliyor. Bu sebeple vatandaşlar, Mevlid Kandili gecesinde okunacak dua, çekilecek tesbih ve ibadetleri heyecanla araştırıyor. İşte Mevlid Kandili ibadetleri! Okunacak dulara, çekilecek tesbihler...

MEVLİD KANDİLİ İBADETLERİ NELERDİR?

Kur'an-ı Kerim okunmalı; okuyanlar dinlenmeli; uygun mekanlarda Kur'an ziyafetleri verilmeli; Kelamullah'a olan sevgi, saygı ve bağlılık duyguları yenilenmeli, kuvvetlendirilmeli. Peygamber Efendimiz'e (sas) selamlar getirilmeli; O'nun şefaatini ümit edip, ümmetinden olma şuuru tazelenmeli.

Kaza, nafile namazlar kılınmalı; varsa o geceye ait nakledilen namazlar, onlar da ayrıca kılınabilir; kandil gecesi, özü itibarıyla ibadet ve ibadette ihsan şuuruyla ihya edilmeli.

BİM'den ucuza otomatik Espresso kahve makinesi! CarrefourSA'dan kamp ve spor malzemelerinde uygun fiyatlı fırsatlar! Fenerbahçe penaltılarda yıkıldı, yarı final kapısı kapandı! Fenerbahçe'de tur gitti taraftarda öfke dinmedi: Neden Fred? İsrail'e bir darbe de oradan geldi Fenerbahçe tamam dedi, UEFA ülke puanı güncellendi!