Metroda intihar! Metro seferleri iptal mi?

Metroda intihar! Şişli-Mecidiyeköy metro durağından bir kadın raylara atlayarak intihar etti.Metro ani fren ile durmaya çalışırken, kadın vagonların altında kaldı.Peki metro seferleri iptal edildi mi?

Metroda intihar! Son dakika gelen bilgilere göre durakta bekleyen bir kadın kendini raylara attı.Olay nedeniyle metro seferleri Şişli-Mecidiyeköy durağında durduruldu.Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi.Peki metro seferleri iptal edildi mi?

Metro vagonunun altında kalan kadını kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Olay nedeniyle metro seferleri durduruldu. Edinilen bilgilere göre olay, Mecidiyeköy metro istasyonunda yaşandı. Metro istasyonunda bekleyen yolcular arasında bulunan bir kadın, metronun geldiği sırada raylara atladı. Metro ani fren ile durmaya çalışırken, kadın vagonların altında kaldı.

Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Metro seferleri Hacı Osman istikametinde durduruldu. Ekiplerin çalışmalarıyla vagonun altından çıkarılan kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay nedeniyle metro durağı kapandı. Seferler Yenikapı-Osmanbey ve Levent-Hacıosman arasında yapılıyor.

Yenidoğan servisinde kan donduran konuşmalar... Şans Topu sonuçları 19 Mayıs 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! İtalya Kupası'nda Atalanta'yı deviren Juventus kupanın sahibi
Sonraki Haber