Metro City kimin, sahibi kimdir? Metro City AVM nerede?

İstanbul Levent'teki Metro City alışveriş merkezinde çıkan yangın nedeniyle trafik tamamen durduruldu. Vatandaşlar ise Metro City’nin sahibi kimdir sorusuna yanıt aradı.

İstanbul Levent'te bulunan ünlü bir alışveriş merkezi olan Metro City’de yangın çıktı. Büyükdere Caddesi üzerinde bulunan AVM'nin çatı kısmında çıktığı öğrenilen yangın sonrasında bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi devam ederken bölgedeki trafik yükünün azaltılması için alışveriş merkezinin bulunduğu cadde üzerindeki trafik çift yönlü olarak durduruldu.

Metro City Kimin?

İstanbul'un Levent semtinde konumlanmış bir alışveriş merkezidir. 1995 senesinin hemen başında proje çizimlerine başlanan merkez, MetroCity İstanbul Levent'te 2000 senesinin başında inşa edildi. 2002 senesinin hemen sonunda tamamlandı ve 30 Nisan 2003'te hizmete açıldı. Bir alışveriş merkezi ve üç kuleden oluşmaktadır. Kuleler 27, 31 ve 35 kattan oluşmaktadır. MetroCity'de yerel ve uluslararası 140 mağaza 4 katta 60.000 m² alanda hizmet vermektedir ve 2.500 araç kapasiteli otoparkı mevcuttur.

Necmettini Öztemir, Muammer Ağım ve Kamil Akıncı yönetim kurulu üyeliklerini çocuklarına bıraktı. Metrocity'nin Yönetim Kurulu Başkanı artık Cesur Öztemir. Ağım'ın ise iki kızı Seda Gengörü başkan vekili. Gamze Özoğuz da yönetim kurulu üyesi

Adana'da palet fabrikasında korkunç yangın Ankara'da kontrolden çıkan vinç bariyerlere çarptı Milli Eğitim Bakanı Tekin, bayramı baba ocağında geçirecek
Sonraki Haber