Metin Uca ve Yılmaz Erdoğan kuzen mi? "Mekanın cennet olsun kuzen..."

Metin Uca, trafik kazası sonrasında şah damarında meydana gelen tıkanıklık nedeniyle alındığı yoğun bakımda hayatını kaybetti. Sanat camiasını yasa boğan ölüm haberinin ardından birçok ünlü isim sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaptı. Yılmaz Erdoğan ise Metin Uca'nın fotoğrafını paylaşarak, "İyi ki doğdun kuzen..." ifadelerini kullandı. Peki, Metin Uca ve Yılmaz Erdoğan kuzen mi? Ayrıntılar haberimizde...

Yılmaz Erdoğan, Metin Uca'nın vefatının ardından bir taziye mesajı yayımladı. Taziye mesajında "Mekanın cennet olsun kuzen" ifadesine yer verdi.

Erdoğan'ın paylaşımının ardından, "Metin Uca ve Yılmaz Erdoğan kuzen mi?" sorusu arama motorlarında en çok araştırılan sorgular arasında yer aldı. Peki, Metin Uca ve Yılmaz Erdoğan kuzen mi? Detaylar haberimizde...

YILMAZ ERDOĞAN VE METİN UCA KUZEN Mİ?

Metin Uca ve Yılmaz Erdoğan baba tarafından akraba olarak bilinmektedir. İki isim doğrudan kuzen olmasa da baba tarafından kuzen çocukları olarak biliniyor.

Beşiktaş'ta Cenk Tosun için karar verildi Aldatılan kadın, kocasından 1 milyon lira tazminat kazandı İstanbullular dikkat: O bölgelerde elektrik olmayacak!
Sonraki Haber