Metin Uca kimdir, nereli, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?

Sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen ve sorgulanan isimler arasında yer alan ünlü sunucu Metin Uca, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde geçirdiği kaza sonrasında hastaneye kaldırıldı. Bu üzücü gelişmenin ardından yeniden entübe edildiği duyurulan Metin Uca'nın sağlık durumu sevenleri tarafından araştırılıyor. Peki, Metin Uca kimdir, nereli, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? İşte Metin Uca hakkında merak edilenler...

Metin Uca, Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde geçirdiği kaza sonrasında hastaneye kaldırıldı. Kazanın ardından Metin Uca'nın kim olduğu ve sağlık durumu merak ediliyor. Peki, Metin Uca kimdir, nereli, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?

METİN UCA KİMDİR?

Metin Uca, 13 Kasım 1961 yılında İstanbul'da doğmuş bir sunucu ve seslendirme sanatçısıdır. Kimya mühendisliği, jeoloji mühendisliği ve tiyatro eğitimleri alan Uca, 1987 yılında Anadolu Ajansı sınavını kazanarak muhabirliğe başlamıştır. TRT, Kanal D, Show TV, Atv ve Star TV gibi önemli medya kuruluşlarında muhabirlik ve programcılık yapmıştır. Ayrıca CHP içinde siyasetle de ilgilenmiş ve birçok televizyon programını sunmuştur.

METİN UCA SAĞLIK DURUMU NASIL?

Metin Uca, Dilovası ilçesinde araç kullanırken fenalaşarak kaza yapmış ve hastanede yapılan kontrollerde boyun şah damarının tıkalı olduğu anlaşılmıştı. Hemen ameliyata alınan Uca, operasyonun ardından tekrar fenalaşarak entübe edildi.

Metin Uca'nın sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamada, 15 Kasım sabahı taburcu edilmesi beklenirken acil bir operasyona alınması gerektiği belirtildi. Operasyon sonrasında oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edilen Uca'nın durumu kritik. Sağlık ekibi, 72 saatin atlatılmasının ardından tedavinin kaldığı yerden devam etmesini umut ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel bir araya geldi TCMB’den neoliberallere tokat gibi makale Kocaeli Valiliği'nden emsal karar! Vatandaşların kabusu olmuşlardı
Sonraki Haber