Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu sosyal medyadan ateş püskürdü! Bu kadına, o koca koca adamlar ne yaptıysa ortaya çıkacak

Metin Akpınar'ın Suphiye Orancı ile evlilik dışı ilişkisinden 1988'de dünyaya gelen Duygu Nebioğlu sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı. "Koca koca adamların" annesine neler yaptırdıklarının tek tek ortaya çıkacağını söyleyen Nebioğlu, "kaç çocuk mahvoldu, sadece 4 mü sanıyorsunuz?" dedi ve birinci bölümün bittiğini, ikinci bölümün başladığını duyurdu. İşte detaylar...

Metin Akpınar'ın Suphiye Orancı ile evlilik dışı ilişkisinden 1988'de dünyaya gelen Duygu Nebioğlu sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

Geçtiğimiz günlerde annesini aramak için Müge Anlı'ya çıkan Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yeni bir video yayımladı. 

Birinci bölümün bittiğini söyleyen Nebioğlu, "Koca koca adamların" annesine neler yaptırdıklarının tek tek ortaya çıkacağını söyledi.

İşte Nebioğlu'nun olay yaratan açıklamaları...

PKK'nın sözde Avrupa sorumlusu ata tecavüz ederken suçüstü yakalandı! Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı geldi! Selin'de kadroya girecek mi? Ece Seçkin'in 'Lambalar' klibinde gerçek ve sanal dünya arada!
Sonraki Haber