Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden kızı olduğu ortaya çıkmıştı! Meğerse bir değil...

Sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızının olduğunun ortaya çıkması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Akpınar ile ilgili şaşırtan bir gerçek daha gün yüzüne çıktı. Metin Akpınar'ın bir kızı daha olduğu öğrenildi.

Devlet sanatçısı unvanlı 81 yaşındaki usta sanatçı Metin Akpınar'ın evlilik dışı ilişkiden bir kızı olduğu ortaya çıktı. Göksel Özdoğdu ile 62 yıllık evliliğinden hiç çocuğu olmayan Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra bir kızı olduğunun ortaya çıkması magazin gündemini çalkaladı. Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar hakkında açtığı babalık davasının sonuçlanmasının ardından kararı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den