Meteorolojiden toz, yağış ve çığ uyarısı! Yarın yurt genelinde hava nasıl olacak?

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Doğu Anadolu’nun batısı, Güneydoğu Anadolu ile Bingöl ve Muş çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması (21-70 kg/m2) beklendiğinden yaşanabilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİNE DİKKAT: Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek yamaçlarında çığ tehlikesi riski bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

TOZ TAŞINIMI: Yarın Güneydoğu Anadolu'da toz taşınımı beklendiğinden hava kalitesinde bozulma, çamur yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Şans Topu sonuçları 16 Haziran 2024! 5+1 Şans Topu sonuçları! Ünlü yönetmen Ezel Akay’dan “Adalar’a sahip çıkın!” çağrısı! Bugün kimin maçı var? 17 Haziran 2024 maç programı! Marmara Denizi'nde deprem oldu! İstanbul'da hissedildi 15 yaşındaki eski kız arkadaşını 30 yerinden bıçakladı! Hava sıcaklığı 6 derece birden yükseliyor