Meteoroloji'den sarı ve turuncu kodlu uyarı: Kar ve sağanak devam edecek

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; 5 il için sarı, 5 il için de turuncu uyarı yapıldı. Edirne ve İstanbul hariç Marmara Bölgesi karla karışık yağmurlu olacak. Hava sıcaklıkları Türkiye gelinde 1-3 derece artacak. Diğer yandan buzlanma ve don uyarısı devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara (Edirne hariç), Batı Karadeniz, Orta ve doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun doğusu ile Konya, Ankara, Kırşehir, Sivas, Çankırı ve Kırıkkale çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile İstanbul çevrelerinin yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Gaziantep'te korkunç kaza!