Meteoroloji'den sağanak yağış ve çığ uyarısı! İşte 25 Şubat hava durumu!

25 Şubat Cumartesi Türkiye geneli hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Paylaşılan bilgilerde MGM tarafından, ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz kıyıları ile Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Diğer taraftan, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz kıyıları ile Edirne, Kırklareli ve Çanakkale çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!