Meteoroloji'den Marmara ve Ege'ye şiddetli fırtına uyarısı: Sabah saatlerinde etkili olacak!

Meteoroloji 18 Temmuz Pazartesi hava durumu raporunu yayınladı. Marmara, Ege ve Akdeniz için kuvvetli fırtına uyarısı yapan Meteoroloji, İstanbul dahil pek çok ilde sağanak yağışın etkili olacağını belirtti. İşte 18 Temmuz Pazartesi hava durumu raporu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu; Karadeniz kıyıları, İstanbul’un boğaz ve kuzey kesimleri, Kırklareli, Edirne, Kastamonu, Amasya, Tokat, Artvin ve Ardahan ile Sivas’ın batı, Yozgat’ın doğu, Kayseri ve Gümüşhane’nin kuzey çevrelerinin yerel sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Ordu ve Giresun çevreleri, Samsun'un doğu çevreleri (Salıpazarı) ile öğleden sonra Trabzon ve Rize çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/m²), Giresun ve Trabzon’un doğusu ile Rize kıyılarında çok kuvvetli (51-75 kg/m²) olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yurdun güney ve doğu kesimlerinde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara, Ege, Akdeniz’in iç kesimleri ve İç Anadolu’nun güney ve doğusunda kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-70 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Galatasaray'da sürpriz ayrılık kasayı dolduracak: 30 milyon euro Kirada yüzde 25 sınırı kalkarsa zam oranı ne olacak? 16 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... ''Ablamın babası medya dünyasından çok ünlü biri'' demişti! İşte Erdoğan'la Şimşek arasında seçim dengelerini değiştiren o konuşma Malatya'da gece yarısı korkutan deprem