Meteoroloji'den İstanbul dahil pek çok ile uyarı: Pencerenizi sakın açmayın! Çamur yağacak...

Meteoroloji 20 Nisan hava durumu tahminini yayınladı. Buna göre İstanbul'da gündüz hava az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde ise yağmur ve sağanak yağışlı olacak. Yurdun doğu kesimlerinde ise toz taşınımı beklendiğinden görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma, yağış alan bölgelerde çamur şeklinde yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Anadolu'nun doğusu, Konya'nın kuzey kesimleri, Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Adana, Hatay ve Osmaniye ile akşam saatlerinden itibaren Marmara'nın kuzeyi ve Bursa çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Doğu kesimlerde yer yer toz taşınımı bekleniyor. Karadeniz’in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır.

Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı Münih geriden geldi Madrid pes etmedi! Günlük burç yorumları 1 Mayıs 2024! Burçları bugün neler bekliyor?