Meteoroloji'den 3 bölgeye sağanak uyarısı! Doğu'da çığ tehlikesi var...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Ege ve Akdeniz'in iç kesimleri ile Marmara'nın güneyi yağmurlu olması beklenirken diğer bölgeler az bulutlu ve açık bir gün geçirecek. Hava sıcaklıkları doğu bölgelerinde 3 ila 6 derece artarken, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun kuzeyi için çığ uyarısı yapıldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Batı Karadeniz, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Muğla, Kahramanmaraş, Osmaniye, Gaziantep ve Kilis çevreleri ile Mersin'in iç ve yüksek kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!