Meteorolojide'den "karla karışık yağmur" uyarısı: Buzlanma ve tipiye dikkat! İşte 25 Aralık Pazar hava durumu...

25 Aralık Pazar Türkiye geneli hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı. Türkiye genelinde yağışların yağmur, zamanla iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Peki, Türkiye genelinde bugün hava nasıl olacak 25 Aralık Pazar? İşte il il hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 25 Aralık Pazar Türkiye geneli hava durumu raporunu paylaştı.  Paylaşılan bilgilere göre, Trakya kesiminin, yarın Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Afyonkarahisar, Kütahya, Yozgat, Kırşehir ve Çorum çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur, zamanla iç kesimlerde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!