Meteoroloji uzmanı yılın ilk kar yağışı için adres ve tarih verdi: Kışlıklarınızı askılara takma vakti geldi!

Bir süredir yurt genelinde etkili olan hava sıcaklıkları bugün itibariyle yerini yağışlara bıraktı. Hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte vatandaşlar sonbahara ‘’Merhaba’’ dedi. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ise yılın ilk kar tanelerinin düşeceği yeri ve zamanı açıkladı. İşte yılın ilk kar yağışı için verilen adres ve tarih…

Eylül ayının girmesiyle birlikte düşen hava sıcaklıkları ve yağışların başlamasıyla sonbahara giriş yapıldı. Vatandaşlar ise yılın ilk kar yağışının ne zaman olacağını merak etmeye başladı. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, vatandaşlara sevindiren haberi verdi. Ökten, yılın ilk kar yağışının etkili olacağı adresi ve tarihi açıkladı. Detaylar haberimizde….

Boykot edilen ürünlerde indirim uygulaması tepkilere neden oldu! Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte TV8 yayın akışı... Akaryakıt fiyatlarına zam geldi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları AK Parti Olağan Kongre'ye gidecek: Tarihi netleşti! Altın fiyatlarında hafta sonu hareketliliği! Real Madrid ikinci yarı açıldı, Şampiyonlar Ligi'ni yine kazandı!