Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış geliyor

Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji Genel Müdürlüğü başta İstanbul olmak üzere yurdun büyük bölümünde etkili olacak kuvvetli sağanak yağış konusunda uyarılarda bulundu. Şu sıralarda yağışların İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Kartal, Samandıra ve Sultanbeyli bölgelerinde başladığı, yüksek kesimlerde ise dolu olarak yağdığı bildirildi. İşte 18 Haziran'da hava durumu nasıl, bu hafta sıcaklıklar nasıl seyredecek? İşte detaylar...

This browser does not support the video element.

Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü başta İstanbul olmak üzere yurdun büyük bölümünü etkisi altına alacak kuvvetli sağanak yağış uyarısında bulundu. 

Peki 18 Haziran tarihinde yurtta hava nasıl olacak, bu hafta sıcaklıklar nasıl seyredecek? İşte detaylar...

SAĞANAK YAĞIŞLI GEÇECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay ve Van çevrelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

MARMARA'DA KUVVETLİ OLACAK

Yağışların, Marmara Bölgesi (Edirne, Çanakkale hariç), İç Anadolu'nun kuzeyi ve Batı Karadeniz ile Tokat ve Amasya çevrelerinde yerel kuvvetli olması bekleniyor.Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor.

Yağışların, Marmara Bölgesi (Edirne, Çanakkale hariç), İç Anadolu'nun kuzeyi ve Batı Karadeniz ile Tokat ve Amasya çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.



Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü sosyal medya yıkıldı İskenderun'da şimşekler gökyüzünü böyle aydınlattı! Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç arabanın üzerine devrildi! 79 yıl sonra bir ilk! Menzil şeyhinin oğlu Avrupa'da milyonluk araba ve korumalarla gezdi... Okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı!