Meteoroloji il il sıralayıp uyardı: Bugün Afrika'dan çöl tozu geliyor! Sakın pencereleri açmayın...

Meteoroloji mart ayının son günü için hava durumu raporunu yayınladı. Buna göre 31 Mart Çarşamba günü Marmara ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Yaşlı ve solunum sıkıntısı çeken vatandaşlara dışarı çıkmamaları konusunda uyaran Meteoroloji, pencelerelerin açılmaması gerektiğini de belirtti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin doğu ve kuzeybatı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, İzmir, Manisa, Kütahya ve Eskişehir çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Marmara ile Güneydoğu Anadolu’nun güneyinde toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? BİM'e ucuza Philips Airfryer geliyor! BİM 7-10 Mayıs aktüel ürünler... Doların sonu yakın