Meteoroloji duyurdu: Bu illerde yağış devam edecek! Yarın yurt genelinde hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 22 Mart Çarşamba hava durumu verileri paylaşıldı. Meteoroloji vatandaşları olumsuz hava şartlarından dolayı oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyardı. Peki yurt genelinde yarın hava nasıl olacak? İşte 22 Mart Çarşamba yurt genelinde hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz ile Düzce, Bolu, Eskişehir,Erzurum, Siirt çevreleri ve Ankara'nın batı çevrelerinin yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları "Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı!