Meteoroloji açıkladı! Yarın hava nasıl olacak?

Tüm yurtta yaşanan bahardan kalma günlerin ardından vatandaşlar yağmur ve karlı yağışlarının ne zaman geleceğini merak etmeye başladı. Meteoroloji’den yapılan açıklamada ise bölge bölge il il hava durumu açıklandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamda şu ifadelere yer verildi:

“Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın batısı ve Kıyı Ege ile Manisa çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kuzey Ege kıyılarında güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında güney yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat)olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları! Bugün kimin maçı var? 18 Mayıs 2024 maç programı!