Meteoroloji açıkladı! O illerde kar, tipi, çığ ve buzlanmaya dikkat!

Ülkemizin doğu kesimlerinin çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyı illeri, Doğu Anadolu'nun doğusu, ve Güneydoğu Anadolu ile Hatay çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Güneydoğu Anadolu, Doğu Karadeniz kıyı kesimi ile Hatay çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların, Şırnak ve Siirt'in doğusu, Van'ın güneyi, Hakkari ve Bitlis çevrelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde kuzey, iç ve doğu kesimlerde pus ve yer yer sis ile birlikte iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının iç, batı ve kuzey kesimlerde mevsim normalleri civarında, güneydoğu kesimlerde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Rüzgarın genellikle kuzeyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette, Marmara'nın güneyi ve Kıyı Ege'de zaman zaman kuvvetli esmesi bekleniyor.

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi