‘4-5 başlıkta çeşitli versiyonlarla Türkiye'nin önüne getirilen bir savaş var!’

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sorularını canlı yayında yanıtladı...

SuperHaber programcısı - gazeteci Metehan Demir’in SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan’ın sıcak gündeme ilişkin sorularını cevapladığı ‘Metehan Demir ile Gündem’in yeni bölümünde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü hamlesine yanıtı ile LGBT çıkışı, Ak Parti’nin  aile yapısıyla ilgili yeni çalışması, ABD’nin Yunanistan’daki askeri yığınakları çerçevesinde Doğu Akdeniz’de savaş sinyalleri ve Ege’de gerilimi pompalayan ABD’nin Kıbrıs hedefi masaya yatırıldı.

‘’AK PARTİ’NİN AİLE YAPISIYLA İLGİLİ OLAN MADDEYE İLİŞKİN BİR ÇALIŞMASI VAR’’

Metehan Demir, ‘’Pas geldiği için şimdi AK Parti el yükselterek anayasal seviyeye çıkarıyor. AK Parti'nin aile yapısıyla ilgili olan madde ile ilgili de bir çalışması var. CHP ile  sıkıntılar yaşanacağına dair sinyaller geldi.

‘’KIBRIS’TA AKLA HAYALE GELMEYECEK ŞEYLER OLUYOR’’

ABD Kıbrıs'ta Girit’in Suda üssüne benzer bir yapılanmaya gidebilir. Deniz üssü projesi komplo teorisi değil. İskele Boğazı bölgesinde bir deniz üssü ya da farklı atılımlar gündeme gelebilir. İleride Rumların NATO üyeliği meselesinde Batı ve ABD desteğini görebiliriz. Kıbrıs'ta akla hayale gelmeyecek şeyler oluyor. Cephedeki saha çalışmalarında ajanlara dikkat edin. Kıbrıs'ı kafaya taktılar.

‘’DÜNYA DEĞİŞİK KONJONKTÜRLERE DOĞRU GİDİYOR’’

Doğu Akdeniz'de yıllardır 4-5 başlıkla çeşitli versiyonlarla Türkiye'nin önüne getirilen bir savaş var. Dünya değişik konjonktürlere doğru gidiyor. Enerji krizi farklı bir atmosfere soktu. Gün gelecek İran ile Arap ülkeleri arasında dostluklar göreceğiz.’’  ifadelerini kullandı.

Metehan Demir’in açıklamalarının tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

''Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor'' CHP'li belediyelerdeki akraba atamalarından Can Ataklı bile rahatsız! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Mardin Belediyesi'nin meclis toplantısında İstiklal Marşı gerginliği! "İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!" ABD’Lİ JOHN BASS KİMDİR? 15 TEMMUZ İLE BAĞLANTISI NE?