Meryem Uzerli doğal halini paylaştı! Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı makyajsız haliyle büyüledi

Halit Ergenç ile başrolünü paylaştığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan rolüyle gönüllerde taht kuran ve tüm Türkiye'de tanınan bir isim haline gelen 38 yaşındaki Alman oyuncu Meryem Uzerli sıfır makyaj haliyle kendine hayran bıraktı. Son dönemde verdiği kilolarla gündem olan iki çocuk annesi Meryem Uzerli, makyajsız ve doğal haliyle görenleri büyüledi. İşte Meryem Uzerli'nin son hali ve makyajsız fotoğrafları..

Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Selma Ergeç, Gürbey İleri gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan, bir dönem ekranlarda fırtınalar estiren Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan rolüyle adını Türkiye'de olduğu kadar diğer ülkelerde de geniş kitlelere duyuran Meryem Uzerli'nin yıllar içindeki değişimi dikkat çekti. Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından makyajsız fotoğrafını yayınlayan ünlü oyuncu güzelliğiyle görenleri kendine hayran bıraktı.

Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte güncel benzin, motorin fiyatları Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım düğün hazırlıklarına başladı! Altın düşüyor! İşte güncel altın fiyatları Meteoroloji'den ciddi uyarı: 11 kente sağanak yağış ve dolu geliyor AK Parti 2024 yerel seçimlerinde neden oy kaybetti? Cezaevinden tahliye edilen Nihal Candan'ın son hali şaşkınlık yarattı