Merve Özbey'den Kenan Koçak açıklaması: Her şey evlenene kadardı!

Geçtiğimiz hafta Kenan Koçak ile dünyaevine giren şarkıcı Merve Özbey, Kıbrıs'ta sahne aldı. Özbey, ''14 Şubat sizin için nasıl geçti?'' sorusuna, ''Evde çiçek bekliyorum, Kenan Bey'den hareket yok.'Çiçek yok mu?' diye sorduğumda, 'Yok' dedi bana. 'Önceden neden vardı?' dedim, güldü. 'Her şey evlenene kadardı' dedi. Tabii ki şaka yapıyormuş. Sağ olsun kulisi çiçekler ile donatmış'' yanıtını verdi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; şarkıcı Merve Özbey ve aranjör Erdem Kınay, Sevgililer Günü'nde Kıbrıs'ta sahne aldı.

Özbey, konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Merve Özbey, muhabirlerin "14 Şubat sizin için nasıl geçti?" sorusuna, şu yanıtı verdi:

"HER ŞEY EVLENENE KADARDI"

Vallahi keyifliydi. Bu bizim evli olarak ilk sevgililer günümüz. Evde çiçek bekliyorum, Kenan Bey'den bir hareket yok. 'Çiçek yok mu?' diye sorduğumda, 'Yok' dedi bana.

'Önceden neden vardı?' dedim, güldü. 'Her şey evlenene kadardı' dedi. Tabii ki şaka yapıyormuş. Sağ olsun kulisi çiçekler ile donatmış.

"Düğününüz nasıl geçti? sorusuna Özbey, şu yanıtı verdi:

"4,5 AY BU DÜĞÜNE HAZIRLANDIK"

Hayalimin ötesinde bir düğündü. İnsanlar mutlu olsun diye çok çaba sarf ettik. Yaklaşık 4,5 ay bu düğüne hazırlandık. Çok şükür karşılığını aldık.

"SABIR DİLİYORUM"

Demet Akalın, 'Herkes 30 kıyafet değiştiriyor' dedi bana. Ben de 2 gelinlikle düğünü tamamladım. Allah evlenecek kızların yardımcısı olsun. O gelinlikle masaların arasında yürümek o kadar zordu ki... Şimdiden sabır diliyorum.

"EŞİMLE ÇALIŞMAYA PROGRAMLIYIZ"

Muhabirlerin "Evlilikten hemen sonra işinizin başındasınız" sözleri üzerine Merve Özbey, "Biz eşimle çalışmaya programlıyız. O işine, ben sahnelere... Allah'a şükür elimiz, ayağımız tutuyorken çalışalım. Tatili her zaman yaparız" ifadelerini kullandı.

BEBEK AÇIKLAMASI: ÇOK İSTİYORUZ

Bebek soruları sorulan çift, "Allah nasip ederse çok istiyoruz. Doğru zamanı bekliyoruz. Allah herkesin gönlüne gore versin" açıklamasını yaptı.

İYİ Parti'de GİK toplandı: Yeni Başkanlık Divanı belli oldu Başkan adayı Dursun Özbek'in yönetim listesi belli oldu Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, polis aracına çarptı
Sonraki Haber