Merve Dizdar, Hello dergisinin kapak yüzü oldu! İşte ünlü oyuncudan dergiye özel pozlar

Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kuru Otlar Üstüne' filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Merve Dizdar, Hello dergisinin 19. yaş doğum günü sayısı için kapak yüzü oldu.

Merve Dizdar, yer aldığı projelerdeki performansı ile son dönemin en çok konuşulan oyuncuları arasında yer alıyor. Masumlar Apartmanı dizisindeki Gülben rolü ile çok sevilen ünlü oyuncu, Eltilerin Savaşı filmindeki performansıyla da beğeni topladı.

KAPAK KIZI OLDU!

Bu yıl 76.'sı düzenlenen Cannes Film Festivali'nde Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kuru Otlar Üstüne' filmindeki performansıyla En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Merve Dizdar, Hello dergisinin kapak yüzü oldu.

DERGİYE ÖZEL POZLAR

Ünlü oyuncu derginin 19. yaş doğum günü sayısı için kameralar karşısına geçerek poz verdi. 2. sayfa adlı magazin haberleri sitesi ünlü oyuncunun dergi için verdği pozları paylaştı. İşte Merve Dizdar'dan Hello dergisine özel pozlar...

Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Meteorolojiden Ankara için yağmur uyarısı!
Sonraki Haber