Merve Boluğur sinirlenince fena tersledi! Muhabirler neye uğradığını şaşırdı...

Aranjör sevgilisi Mert Aydın ile birlikte bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülenen son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Merve Boluğur, muhabirlerin soruları karşısında çılgına döndü. Boluğur, “Ne kadar çirkin bir hareket bu, yanımda erkek arkadaşım var.” diyerek sinirlendi.

Her hareketinin yanı sıra sosyal medya paylaşımları ile de gündemden düşmeyen isimler arasında yer alan Merve Boluğur, aranjör sevgilisi Mert Aydın ile birlikte bir alışveriş merkezinden çıkarken görüntülendi.

Kısa bir süre önce gönlünü aranjör Mert Aydın'a kaptıran Merve Boluğur, sık sık sarmaş dolaş fotoğraflar paylaşıyordu.

Boluğur, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir paylaşıma 'Kocam' notunu düşünce Boluğur'un bu hareketiyle birlikte eski eşi şarkıcı Murat Dalkılıç gündeme gelmeye başladı.

Geçtiğimiz aylarda şarkıcılığa soyunan ve söylediği şarkılar ile sosyal medyada ağır eleştiri alan Merve Boluğur kendisini görüntüleyen gazetecileri görmezden gelip hızla aracına yürüdü.

Dalkılıç’ın açıklamaları Merve Boluğur’a sorulunca, 'Yanımda sevgilim var, bu nasıl bir soru sormak!' diyerek bağırdı. Ardından muhabirlerin 'İşimizin gereğini yapıyoruz. Murat bey size destek verdi sizde karşılık verdiniz' cümlelerine ters ters bakarak yoluna devam etti. Sinirlerine hakim olamayan Merve Boluğur, "Siz ne yaptığınızı zannediyorsunuz. Nasıl bir şey bu ya" diyerek sitemine devam etti.

Gaziantep Belediyesi'nden temiz çevre için 'Atma' kampanyasına destek! Huysuz Virjin rolünü hangi oyuncunun canlandıracağı belli oldu TFF ile Ali Koç arasında kılıçlar çekildi! Federasyondan sert sözler
Sonraki Haber