Tek kurşunla öldürdü! Kan izlerini gizlemek için duvarı boyadı! İşte yan komşu cinayeti!

Mersin'de 12 gün boyunca kayıp olan Mahmut Saat'in tek kurşunla öldürüldüğü ve cesedinin saklandığı ortaya çıktı. Katil cinayeti gizlemek için duvarı boyadı. JASAT ekipleri katilin cenaze törenine katılmayan yan komşu olduğunu ortaya çıkardı.

MERSİN'de bayramın ikinci günü kaybolan, 12 gün sonra cenazesi evinden 25 kilometre uzakta arazide bulunan 54 yaşındaki Mahmut Saat'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Katilinin ise cenaze törenine gitmeyen yan komşusu olduğu ve ailece olayı gizledikleri jandarmanın operasyonu ile ortaya çıkartıldı.

Olay, Ramazan Bayramı'nın ikinci günü olan 3 Mayıs Salı günü meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Erdemli ilçesine bağlı Tömük Merkez Mahallesi 20. Sokak'ta ikamet eden Fadime (71) ve Mustafa Saat (84) çiftinin 5 çocuğundan en büyüğü olan 54 yaşındaki Mahmut, evden çıkarak kayıplara karıştı. 

Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı! O bölgelerde kuvvetli rüzgar, yağış ve toz taşınımına dikkat! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! Münih geriden geldi Madrid pes etmedi!