Mersin Üniversitesi mezuniyet töreninde Gazze tahammülsüzlüğü! “Gazze’nin Allah belasını versin”

Mersin Üniversitesi mezuniyet töreninde öğrencilerin açtığı Gazze pankartına müdahale edildi. Kamera arkasında konuşan ve akademisyen olduğu belirtilen bir şahıs, “Gazze’nin Allah belasını versin” ifadesini kullandı.

This browser does not support the video element.

Mersin Üniversitesi'nde, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreninde tepki çeken anlar yaşandı. 

Mersin Üniversitesi Stadyumu’nda gerçekleşen tören, mezun olan öğrencilerin kortej yürüyüşüyle başladı. Kortej esnasında öğrenciler, her üniversite mezuniyetinin klasiği haline pankartlar ellerde hazır bulundu.

GAZZE PANKARTLARINA GÖREVLİLER MÜDAHALE ETTİ

Bu sırada Gazze'ye destek amacıyla bir grup kadın öğrencinin açtığı pankarta ise görevliler tarafından müdahale edildi.

Gazze'ye destek mesajı bulunduran pankartı vermek istemeyen öğrenciler ve görevliler arasında yaşanan arbede ise kameralara yansıdı.

"GAZZE'NİN ALLAH BELASINI VERSİN"

O sırada bir akademisyenin ise "Gazze'nin Allah belasını versin." dediği duyuldu. Sosyal medyada yayılan bu görüntüler yoğun tepki çekti.

Konya'da sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı Bafa Gölü'nde pilotların kurtarılma anına ait görüntüler ortaya çıktı Büyükçekmece’de motosikletlinin korkunç yolculuğu kamerada Feci kaza: 2'si doktor 4 kişi hayatını kaybetti! Kuduz şüphesi taşıyan hastalıklı köpekleri Ankara'ya kaçırdı! Vatandaşlar korkudan yolda yürüyemiyor...