Merakla beklenen Green Card sonuçları belli oldu mu? Sonuçlar ne zaman açıklanacak? 2023 Green Card kazananlar…

Amerika’da yaşamak ve çalışmak isteyenler için Green Card bir umut oluyor. Bu sene çok sayıda kişi Green Card başvurusu yaptı. Bu kişiler sonuçların açıklanmasını bekliyor. İşte detaylar…

ABD’de yaşamak, özellikle az gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerde yaşayan kişilerin hayallerini süslüyor. Doğrudan ABD vizesi almak hiç de kolay olmuyor. Çok fazla göç talebi alan ABD, her önüne geleni ülkeye almıyor. Ülkede uzun zamandır Green Card uygulaması yapılıyor. Green Card başvurusu yapan çok sayıda kişi bulunuyor.

2023 yılı için Green Card başvuru süreci tamamlandı. Birçok kişi merakla başvuruların sonuçlanmasını bekliyor. Başvuruları ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından açıklanacak. Bu yıl başvurular 8 Kasım 2022 tarihinde tamamlandı. Amerika’da yaşamak isteyen pek çok kişi Green Card başvurusu yaptı.

GREEN CARD SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Green Card başvuruları 5 Ekim 2022 tarihinde başladı. Başvurular 8 Kasım 2022’ye kadar sürdü. Sonuçların açıklanacağı tarih 6 Mayıs 2023 olarak tahmin ediliyor. Bu tarihte ABD Freetown Büyükelçiliği tarafından sonuçların açıklanması bekleniyor.

Green Card başvurusu olumlu sonuçlananlar, ülkede yaşamını sürdürme hakkı elde ediyor. ABD genellikle nitelikli iş gücünün başvurularını olumlu olarak değerlendiriyor. Bu sayede ABD’de yaşama, iş bulma şansı ortaya çıkıyor.

GREEN CARD SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Green Card başvuru sonuçlarını öğrenmek isteyenlerin https://www.dvlottery.state.gov/ adresine girmesi gerekiyor. Bu adreste bir uyarı karşınıza çıkıyor.

Uyarıda onay numarası, soyadı ve doğum tarihi bilgilerinin eksiksiz olarak doldurulması isteniyor. Continue seçeneğine tıklayarak gelen ekranda işlemlerin sürdürülmesi gerekiyor.

GREEN CARD NE İŞE YARAR?

Green Card almanın pek çok faydası bulunuyor. Bu kartı alanlar, Amerika Birleşik Devletleri vatandaşı olma hakkı elde ediyor. Bunun yanı sıra ömür boyu Amerika’da kalma ve çalışma izni hakkına da ulaşılıyor.

Green Card sahibi olmak, eş ve çocuğa da avantaj sağlıyor. Green Card sahibi olan kişinin çocuğu, 21 yaşına kadar kart tarafından sunulan ayrıcalıkları kullanabiliyor. Böylece ailecek ABD’de yaşam sürme fırsatı doğuyor.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler...
Sonraki Haber