Memleketinde yaşadığı hüsranı unutmuş... Davutoğlu'ndan ilginç sözler: Bugün Bakü'de Erbil'de olsam Konya gibi karşılanırım!

7'li İttifak ortaklarından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Bakü'de, Nahçıvan'da ve Erbil'de, Konya'daki gibi karşılanacağını söyledi. Memleketi Konya'ya gittiğinde beklediği ilgiyi bulamayan Davutoğlu'nun bu sözleri sosyal medyada viral oldu.

Millet İttifakı'na mensup Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cem TV'de siyaset gündemine dair açıklamalarda bulundu.

"BAKÜ SOKAKLARINDA KONYA GİBİ KARŞILANIRIM"

Davutoğlu, yurt dışındaki Türk coğrafyasında, kendisine Konya'da olduğu gibi muhabbet beslendiğini söyleyen Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Bugün Bakü sokağına ineyim Konya gibi karşılanırım. Nahçıvan’a gideyim Taşkent gibi karşılanırım. Erbil’e gideyim orada da Konya gibi karşılanırım. Bakü’de sahile ineyim Konya gibi."

MEMLEKETİNDE BEKLEDİĞİ İLGİYİ GÖRMEMİŞTİ

Halbuki Davutoğlu, memleketi Konya'ya gittiğinde beklediği kalabalığı bulamamıştı.

O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat! Galatasaray'da başkan adayı Süheyl Batum'un listesi belli oldu Murant adam Jayden Oosterwolde! Sezonu kapattı derken, geri döndü!
Sonraki Haber