Meme kanserini yenen Canan Ergüder geri dönüyor! İki çocuğun dramı Oğlum dizisinde hayat buluyor!

Bomba gibi bir oyuncu kadrosu ile Oğlum dizisi ekrandaki yerini almaya geliyor. Menajeri Ara dizisinde canlandırdığı Feris karakterini canlandıran ve bir süredir meme kanseri tedavisi gören Canan Ergüder de yeniden ekranlara dönüyor.

Show TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden birisi olan Oğlum için geri sayım başladı. Sadece oyuncu kadrosu ile değil bunların yanında yönetmeni ile de büyük ses getirmesi beklenen Oğlum dizisine yine Ahmet Katıksız damgasını vuracak.

Sadece Türkiye’de değil bütün dünyada büyük ses getiren yapımlardan Kara Para Aşk ile son olarak da Alev Alev dizilerinin altına imzasını atan Katıksız, Oğlum ile yine dengeleri alt üst edecek. Dizinin oyuncu kadrosunda bir süredir meme kanseri tedavisi gören Canan Ergüder ile Songül Ödem ve Nihal Yalçın gibi başarılı kadın isimlerde yer alacak.

Tedavisinin başarılı geçmesi sonrasında Oğlum dizisinden teklif alan ve bunu değerlendirmek isteyen Ergüder yeniden hayranlarının karşısına çıkmak için sabırsızlanıyor. 21 Aralık tarihinde çekimlerine başlanacak olan dizinin Mayıs ayının başında Show TV ekranlarında başlaması bekleniyor.

Ay Yapım imzası taşıyan Oğlum dizisinin yönetmenliğini Gökçe Usta yaparken, senaryoda iki çocuğun yaşadıkları hayat, dram yüklü sahneleri beraberinde getirecek. Dizide erkek oyuncu olarak Timur Acar ve Serhat Teoman da yer alacak.

Özellikle son yıllarda ülkemizde yaşanan yoksullaşmaya paralel olarak dar gelirli ailelerin çocuklarını öne çıkartan Oğlum projesinin izleyenlerden de tam not alması bekleniyor. Dizide ayrıca biri 6 diğeri 12 yaşında iki çocuğun ve onların ebeveynlerinin hikayesinden bahsedilecek.

Otomobil kredileri cep yakıyor! 200 bin TL kredinin ödemesi 795 bin TL Çimento tankeri ile minibüs çarpıştı! Can kaybı 9'a yükseldi... Real Madrid'den ayrılacak olan Nacho'nun yeni adresi belli oldu
Sonraki Haber