Mehmet Dinçerler'den boşanan Hadise eski tarzına geri döndü... Mini etekli ve dekolteli paylaşımları olay oldu

Mehmet Dinçerler'le evlendikten sonra dekolteli ve cesur sahne kıyafetlerinden vazgeçip daha kapalı kıyafetler giymeye başlayan şarkıcı Hadise boşandıktan sonra eski tarzına geri döndü. Mehmet Dinçerler'le 5 aylık evliliğini 30 Eylül günü sonlandıran Hadise yeni pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü şarkıcının mini etekli ve derin göğüs dekolteli pozları olay yarattı.

Evlendikten sonra sahne şovu ve kıyafetlerinde değişime giden Hadise boşanmanın ardından yeniden eski tarzına döndü. Mehmet Dinçerler'le evlendikten sonra dekolteli ve cesur sahne kostümlerine veda edip daha kapalı kıyafetler giymeyi tercih eden Hadise, boşanmanın ardından derin dekolteli pozlarını Instagram'dan yayınladı.

Helikopter tamamen yanmış halde bulundu! "İsmail Kartal taktik yerine tahrik çalıştırmış! Mert Hakan Yandaş..." İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'dan tekmeli yumruklu saldırı İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Kiralarda yüzde 25 sınırı sona eriyor İşte Galatasaray ve Fenerbahçe için şampiyonluk ihtimalleri