Mehmet Demirkol Sacha Boey yorumuyla yerden yere vuruldu! Sosyal medya yıkıldı, tepkiler çığ gibi büyüdü: "Boey’in defansif olarak çok ciddi problemler yarattığı açık"

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol'un, Bayern Münih'e rekor bonservisle transfer olan Sacha Boey hakkında geçmişte söylediği sözler yeniden gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcıları, Mehmet Demirkol'un geçtiğimiz sezon yaptığı Sacha Boey yorumlarını tekrar paylaşırken, ünlü yorumcuya tepki yağdırdılar.

MEHMET DEMİRKOL'A SACHA BOEY TEPKİSİ!

Galatasaray'ın 1.5 sezondur en önemli silahlarından biri olan Sacha Boey, dünya devi Bayern Münih'e 30 milyon euroyu aşkın bir bonservis bedeliyle transfer oldu. Bu transfer gündemdeki sıcaklığını korurken, sosyal medya kullanıcıları ilginç bir konuyu gündeme taşıdı. Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol'un, Fransız oyuncuyla ilgili söyledikleri yeniden gündem oldu.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!