Mehmet Aslan'ın evi neden kurşunlandı?

İYİ Parti'nin kurucusu üyesi Mehmet Aslan silahl saldırya uğradı. Geçtiğimiz günlerde Bağcılar'daki seçim standındaki İYİ Parti üyelerine yapılan bıçaklı saldırının ardından bu kez de partinin Kurucu üyelerinden Mehmet Arslan’ın evi kurşunlandı. Peki Mehmet Aslan kimdir? Neden kurşunlandı? İşte detaylar...

Mehmet Aslan neden kurşunlandı? İyi Parti üyelerinden Mehmet Aslan'ın evi bu akşam kimliği belli olmayan kişiler tarafından kurşunlandı. Geçtiğimiz Pazar günü İYİ Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı’nın, Bağcılar Meydanı’nda seçim çalışmaları yürüten standına yönelik gerçekleşen bıçaklı saldırıda 5 kişi yaralanmıştı. Bu akşam da partinin kurucu üyelerinden Mehmet Arslan'ın evi kurşunlandı. Aslan’ın saldırı anında evde olmadığı, durumunun iyi olduğu gelen bilgiler arasında. Peki Mehmet Aslan'ın evi neden kurşunlandı? Mehmet Aslan kimdir?


Mehmet Aslan kimdir?

29 Nisan 1980 tarihinde İstanbul‘da dünyaya gelen Mehmet Aslan doğma büyüme buralıdır. Film ve dizi oyuncusu olan Aslan ayrıca MHP'nin İstanbul milletvekilidir.

Babası gazinolar kralı Fahrettin Aslan, annesi Arzu Aslan’dır. Babasının ilk eşinden olan Sacit Aslanve Selçuk Aslan adında iki abisi vardır.

İlkokulu İstanbul’da devlet okulunda okudu. 10 yaşında Paris‘e gitti. Ve 10 yıl Ecole Pascal’da okudu. Sonra Baccalaureat diplomasını aldı. Bir yıl Sorbon‘da psikoloji okuduktan sonra Boston Üniversitesi‘nde Uluslararası Ticaret okudu. Döndükten sonra Yeditepe Üniversitesi‘nde de okudu diplomayı oradan aldı. Fransızca, İngilizce, İspanyolca olmak üzere üç yabancı dil bilmektedir.

MHP'de GÖREV ALDI

Ayrıca 2008 yılında vizyona giren, Sinem Kobal ile başrolü paylaştığı "Ayakta Kal" adlı bir de sinema filminde rol alan Mehmet Aslan, oyunculuğu dışında babasından kalan şirketi de yönetmektedir.

Miras kalan şirketi ile maden, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde de tanınan bir isim olan Mehmet Aslan, 2014 yılında MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı görevine gelerek, bir uyuşturucu türü olan bonzaiye karşı yürütülen kampanyanın yüzü ve sözcüsü olarak aktif görev aldı.

Mehmet Aslan son olarak 2018'de İYİ Parti kurucu üyesi olarak partideki görevine başladı.


MEHMET ASLAN'IN EVİ NEDEN KURŞUNLANDI?

Geçtiğimiz Pazar günü İYİ Parti Bağcılar İlçe Teşkilatı’nın, Bağcılar Meydanı’nda seçim çalışmaları yürüten standına yönelik gerçekleşen bıçaklı saldırıda 5 kişi yaralanmıştı. Bu akşam da partinin kurucu üyelerinden Mehmet Arslan'ın evi kurşunlandı. Olay yerine polis ekipleri gelirken evin neden ve kim tarafından kurşunlandığı bilinmiyor.

SGK'yı yeni bir hizmet modeline taşıyoruz Okan Buruk'un derbiye güvencesi hücum hattı Birce Akalay'ın Cannes Film Festivali'ndeki tarzı gündem oldu!
Sonraki Haber