Mehmet Ali Alabora kimdir? Kaç yaşında? Ne oldu?

Mehmet Ali Alabora kimdir? Kaç yaşında? Ne oldu? Bir zamanlar ekranların sevilen oyuncusu olan Mehmet Ali Alabora nerede? 7 yıldır ortalarda görünmeyen Mehmet Ali Alabora’nın hayatını araştırdık. Mehmet Ali Alabora kimdir? Kaç yaşında? Ne oldu?

Mehmet Ali Alabora kimdir? Kaç yaşında? Ne oldu? Oyunculuk yeteneği ile bir zamanlar ekranlara damgasını vurmuş olan Mehmet Ali Alabora’nın son yedi senedir ortalarda olmaması merak uyandırdı. 7 yıl önce Galler’de yaşayan Mehmet Ali Alabora kimdir?

Mehmet Ali Alabora kimdir?

Alabora, oyuncu anne (Betül Arım) ve babanın (Mustafa Alabora) oğulları olarak 25 Kasım 1977'de İstanbul'da doğdu. İlk tiyatro deneyimini, okulun tiyatro kolunda İngilizce oynadıkları, Çöpçatan (The Matchmaker), Damdaki Kemancı, Batı Yakasının Hikayesi oyunları ile yaşayan Memet Ali Alabora lise yıllarında da , “Shakespeare Çeşitlemeler”, “Biz, Orhan Veli” gibi oyunlarda rol aldı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!