MEB EKYS sonuçları açıklandı mı, sonuçlara nereden bakılır, sonuçlar nasıl sorgulanır? 2024 MEB EKYS sonuç ekranı...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2023-MEB-EKYS), 18 Şubat tarihinde gerçekleştirilmiş ve değerlendirme işlemleri tamamlanarak sonuçlar resmi olarak açıklandı. Bu bağlamda 'MEB EKYS sonuç sorgulama!' veya 'MEB EKYS sonuçları' gibi konu başlıkları araştırılıyor. Peki, MEB EKYS sonuçları açıklandı mı, sonuçlara nereden bakılır, sonuçlar nasıl sorgulanır? İşte, 2024 MEB EKYS sonuç ekranı...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından düzenlenen 2023-MEB-EKYS, Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı, 18 Şubat tarihinde başarıyla gerçekleştirildi ve değerlendirme süreci tamamlanarak resmi sonuçlar yayımlandı. Bu kapsamda, 'MEB EKYS sonuç sorgulama!' ya da 'MEB EKYS sonuçları' gibi başlıklar yoğun ilgi görüyor. Ancak, MEB EKYS sonuçları açıklandı mı, sonuçlara nasıl erişilir, sonuçlar nasıl sorgulanır? İşte, 2024 MEB EKYS sonuç ekranı için detaylar...

MEB EKYS 2024 SONUÇ SORGULAMA

Sınav sonuçlarına ulaşmak isteyen adaylar, ÖSYM'nin resmi internet adresi üzerinden 2024 EKYS sınav sonuçlarına erişim sağlayabilirler.

MEB EKYS 2024 SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, İOKBS değerlendirme işlemleri tamamlandı ve sonuçlar ilan edildi. Adaylar, 2024-MEB-EKYS sınav sonuçlarını görmek için ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresini ziyaret edebilirler.

Sınav sonuçlarına erişim için adayların, T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanmaları gerekmektedir. Sonuçlar, 8 Mart 2024 tarihinden itibaren saat 10.00'dan itibaren online olarak görüntülenebilecektir.

MEB EKYS 2024 SONUÇ SORGULAMA EKRANI!

ÖSYM'nin sonuç açıklamasında, "18 Şubat 2024 tarihinde uygulanan 2024 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı’nın (2024-MEB-EKYS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 8 Mart 2024 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir. Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

MEB
Mert Turak kimdir? Mert Turak kaç yaşında, nereli? Galatasaray - Sivasspor | İlk 11'ler belli oldu Taksi durağını bastı, tüfekle mermi yağdırdı!
Sonraki Haber